در این ده جلسه، کدهای مختلفی که برای طراحی سایت در CSSوجود دارد، دوره شد. ولی مشکلی که شاید تا الان به آن برخورد کرده باشید، این است که کدهای CSS در همه مرورگرها طبق خواست ما عمل نمی کنند. شما انتظار دارید مثلا وقتی از کد outline در CSS استفاده می کنید، حاشیه ای […] ادامه متن »
کلاس های کاذب یا pseudo برای تغییر رفتار تگ های دیگر به کار می روند. یکی از کاربردهایش استفاده از آن در ساخت منوها است. این کلاس ها را نمی توان به طور مستقیم در خاصیت style نوشت و برای استفاده از آن ها یا باید در یک فایل CSS آن را نوشت یا بین […] ادامه متن »
background با این خصوصیت می توانیم پس زمینه صفحات وب و همینطور هر تگ، باکس و … را مشخص کنیم. برای background می توانیم رنگ یا عکسی خاص در نظر بگیریم. همین طور می توانیم یک عکس را در background تکرار کنیم که قابلیت مناسبی برای طراحی صفحات وب می باشد. برای کار با background، […] ادامه متن »
float: برای این که بتوانیم یک المنت را در سمت چپ یا راست صفحه قرار دهیم، می توانیم از آن استفاده کنیم. مانند مثال زیر که اگر float را به کار نمی بردیم، در سمت چپ قرار می گرفت. در صفحه html: در صفحه CSS که خروجی به صورت شکل زیر است ادامه متن »
border: برای این که بخواهید در طراحی وب سایت حاشیه داشته باشید، از آن استفاده می کنید. در حاشیه سه آیتم وجود دارد. border-type: نوع خط حاشیه را مشخص می کند که شامل مقادیر زیر است: none, hidden, dotted, dashed, solid, double, groove, ridge, inset, outset یکی از border-type های پر استفاده، solid است. خاصیت […] ادامه متن »
برای مشخص کردن فونت، از تگ font-family استفاده می کنیم. در صفحه html: در صفحه css: ابتدا ویژگی font-family که برای معرفی فونت به کار می رود را نوشته و سپس مقدارش را می نویسیم. یکی از فونت های مناسب فارسی در صفحات وب، Tahoma است. font-size: برای مشخص کردن سایز نوشته، از این تگ […] ادامه متن »
یک صفحه وب از آیتم های کوچک تر درست شده که معمولا برای این که بتوانیم تسلط بیشتری روی صفحه وب داشته باشیم، به آن آیتم ها عرض و ارتفاع می دهیم. هر سایت بنا بر خدماتی که ارائه می دهد و همین طور طراحی سایتش، آیتم های بیشتر یا کمتری دارد. یکی از این […] ادامه متن »
رنگ ها در CSS برای مشخص کردن رنگ در CSS، به چند روش زیر می توانیم عمل کنیم: ۱) نام: می توانیم نام رنگ مورد نظر را در قسمت مقدار بنویسیم. مثلا برای مشخص کردن رنگ یک پاراگراف، کد زیر را بنویسیم: که پاراگراف را به رنگ بنفش نمایش می دهد. در عکس زیر نام […] ادامه متن »
اندازه و واحدها در CSS در CSS برای اینکه بتوانیم اندازه را مشخص کنیم (مانند مشخص کردن اندازه یک فونت)، از آیتم های زیر می توانیم استفاده کنیم: % درصد in اینچ cm سانتیمتر mm میلیمتر em هر واحد آن برابر با فونت جاری است، مثلا اگر بنویسیم […] ادامه متن »
برای اینکه متوجه شوید CSS چقدر در طراحی یک سایت تاثیر دارد، می توانید مثال زیر را تمرین کنید(در این مثال می خواهیم یک سایت را بدون CSS ببینیم). یک سایت را در مرورگرتان باز کنید( به دلیل سازگاری مناسب و امکانات بیشتر از مرورگر firefox استفاده می کنم). من برای نمونه سایت yahoo.com را […] ادامه متن »
مارا در توئیتر دنبال کنید
خبرمایه ما در بیاید