نحوه ی پاک کردن History یوتیوب و جلوگیری از ثبت ویدئو ها

نویسنده: بابک حبیبی
تاریخ: ۱۳۹۱ - ۰۷ - ۱۰
دسته بندی: یوتیوب

قطعا با سایت یوتیوب Youtube بزرگترین سایت به اشتراک گذاری ویدئو آشنا هستید و ماهانه بازدید هایی از ویدئوهای یوتیوب انجام می دید.  وقتی که شما با اکانت جیمیل خود در یوتیوب عضو شوید و لاگین بکنید بعد از آن هر ویدئویی که ببینید در History قسمت کاربری شما ثبت خواهد شد. ما امروز می خواهیم نحوه ی پاک کردن لیست ویدئو هایی که دیده اید و همچنین چگونگی توقف آن ثبت بازدید ها را به شما آموزش دهیم .

وقتی لاگین کرده باشید و وارد سایت Youtube شوید با کادر سمت چپ مواجه می شوید در این قسمت لیستی از گزینه ها را در منو می بینید که History هم شامل می شود ، ولی باید بدانید که این گزینه لیست ویدئو هایی که دیده اید را نشان می دهد و به شما اجازه ی پاک کردن آن را نمی دهد. این گزینه را صرفا برای اطلاع شما توضیح دادیم.

YouTube

برای اینکه بتوانید به ویدئو هایی که دیده اید مدیریت داشته باشید در قسمت بالا سمت را روی Username خود کلیک کنید سپس منویی باز میشود و گزینه های زیر را در اختیارتان می گذارد. روی Video Manager کیک نمایید.

یوتیوب

بعد از آن روی History کلی نمایید سپس با لیستی از ویدئوهایی که دیده اید مواجه می شوید. برای پاک کردن ویدئوی خاص تیک کنار ویدئو رو بزنید و دکمه ی Remove را برای تایید پاک کردن کلیک نمایید. برای پاک کردن کل لیست ویدئو هایی مشاهده شده بر روی دکمه ی Clear all viewing history کلیک نمایید. برای جلوگیری از ثبت ویدئو ها روی Pause viewing history کلیک نمایید.

YouTube History

برچسب: -

درباره ی

بابک حبیبی،دانشجوی لیسانس نرم افزار،برنامه نویس پی اچ پی،طراح وب،یه سری تخصص هم در شبکه و مباحث امنیتی دارم.

یک نظر به “نحوه ی پاک کردن History یوتیوب و جلوگیری از ثبت ویدئو ها” ثبت شده است

  1. a.h گفت:

    دستت درد نبینه مهندس…